Malerarbejde

TEXBYG ENTREPRISE ApS løser alle typer maleropgaver for virksomheder.

 

Skal jeres virksomhed have malet kontorerne, skal klasseværelserne genopfriskes, skal børnehaven have malet farverige motiver, der udfordrer fantasien, skal forretningen eller butiksfacaden have en makeover? TEXBYG ENTREPRISE ApS står klar til enhver udfordring!

 

Mange års erfaring med malerarbejde

Vi har mange års erfaring inden for malerfaget, og vi er derfor jeres professionelle sparringspartner, når det kommer til eksempelvis maling af vægge indenfor. Hvilke farver kan med fordel vælges, for at øge jeres ansattes produktivitet? Vi har svaret!

 

Facaderenovering

Skal I have foretaget en facaderenovering, er TEXBYG ENTREPRISE ApS et sikkert valg, når det kommer til malerarbejdet. Det sidste finish leveres altid til jeres tilfredshed. Vi ved, at jeres facade blandt andet er jeres fysiske ansigt udadtil. Det værner vi om!


Vi forsøger, så vidt det er muligt, altid at passe vores malerarbejde ind, så det forstyrrer jeres arbejde mindst muligt.


Er I i tvivl om jeres muligheder, så kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Kom i kontakt med os
 
 
 
Til forside
Print
Sitemap
Tlf.nr.: +45 28 40 07 64
 

TEXBYG ENTREPRISE ApS

 

Total- & Hovedentrepiser
Alt inden for byggeri
Renovering & Reperation
God og hurtig service

 

Ring og få et uforpligtende tilbud

TEXBYG ENTREPRISE ApS   //   Nyvangledet 2   //   2950 Vedbæk   //   Telefon: +45 28 40 07 64   //   E-mail: texbyg@texbyg.dk   //  CVR: 30504240